×

Lisää suoritus

Et ole jäsenenä missään tiimissä.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti.
×

Kauniit&Rohkeat nousi Kilpasarjan kärkeen

Tilanneviesti

Liikkeelle-kampanjaa on jäljellä vielä kaksi viikkoa. Tällä hetkellä monessa tiimissä tarkkaillaankin jo loppuasetelmia viimeisille viikoille. Osassa tiimejä loppukirikin on aloitettu. Kilpasarjassa on uusi kärkitiimi, kun Kauniit&Rohkeat on noussut ykköseksi.

Rennon kilvan kunnon tramppaajille käynnistyi maanantaina kuudes kisaviikko. Rentosarjassa jokaisena viikkona terveysliikunnan suosituksen mukaisen liikuntamäärän on kerännyt kuusi tiimiä: Hyvä yritys (Esedu), Sipoon Sudet (Keuda), SOTE A DREAM TEAM (Hyria), Unit 49’ers (Kpedu), Keep Kekoing (Keuda) ja Yhteiset Naiset (Sedu).

Kuntosarjassa kolmen kärki on pysynyt viime viikolta muuttumattomana, kun johdossa tramppaavat Sypäkät (Hyria), toisena liikkuvat Iloiset tallaajat (Kpedu) ja kolmantena Kunnon Pinkit Ladyt (Omnia). Kilpasarjassa kärki on sen sijaan vaihtunut, kun Kauniit&Rohkeat Stadin ammattiopistosta ovat siirtyneet kärkeen. Toisena tramppaa Sedun Vauhtia Valmassa ja kolmantena Jedun Team Sprint.

Voittoa tavoitellaan

Kilpasarjassa liikuntaminuutit kerätään vapaa-ajalla erilaisista kuntoliikuntalajeista. Sarja on suunnattu erityisesti sellaisille liikkujille, joilla on tramppaus veressä ja jotka haluavat haastaa itseään kokeilemaan, kuinka paljon liikkuvat.

Kuvaus sopii hyvin Kilpasarjan kärjessä tramppaavalle Kauniit&Rohkeat-tiimille, jossa liikuntaminuutteja keräävät Marjatta Karkkulainen, Juha Rasku, Eija Pasanen, Tiina Relander, Tomi Tynkkynen, Annariitta Hietanen ja Katriina Jokinen. Sosiaali- ja terveysalan opettajien toimipaikka on Kampus viisi Stadin ammattiopistossa.

-Juuri oli puhuttu Annariitan kanssa, että koskakohan kampanja alkaa, kun mainos kolahti sähköpostiini. Tiimi on ollut vaihtelevalla porukalla kampanjoissa aiemmin mukana. Annariitta on osallistunut kaikkiin kampanjoihin ja kolme on ihan uusia osallistujia, kertoo Katriina Jokinen.

Kauniit&Rohkeat-tiimi saatiin kisaan helposti kasaan. Viime vuonna tiimi sijoittui kisassa neljänneksi ja edellisenä vuonna kolmanneksi. Tavoitteet ovat nyt korkeammalla.

-Ennen kampanjan alkua laskettiin, millä liikuntamäärällä pärjää. Kun tiimiä kasattiin, niin voitto asetettiin tavoitteeksi. Olemme taistelutahtoisia, mutta silti kisataan järki päässä. Jos joku on kipeänä, niin silloin muut paikkaavat tonttia.

Loppukiri on jo alkanut

Jäsenien liikuntamäärien Katriina Jokinen kuvailee normitilanteessa vaihtelevan laidasta laitaan. Esimerkkiä tiimille näyttää Eija Pasanen, jolle triathlonistina liikuntaminuutteja kertyy huimaan tahtiin.

-Eija kisasi juuri viime viikolla Ironman-kisassa Barcelonassa tehden kisassa oman ennätyksensä. Kampanja on meillä puheenaiheena ja piiskaamme toisiamme liikkumaan sekä muistutamme liikuntojen merkkauksesta, kun toisiamme nähdään.

-Paljon nauretaan ja opiskelijoillekin hehkutettiin, kun nousimme johtoon. Opiskelijat ovat ottaneet kannustajan roolia kyselemällä, että miten kilpailussa nyt menee, kuvaa kannustamista Jokinen.

Viikko sitten Kauniit&Rohkeat-tiimiläiset laskeskelivat olevansa Sedun tiimiä 200 minuuttia käyttäjää kohden jäljessä. Siinä tehtiin päätös loppukirin alkamisesta. Seurauksena on ollut unettomiakin öitä, kun liikunta on tuntunut jäsenissä.

-Nyt kun päästiin johtoon, niin siltä paikalta ei hevillä luovuta. Vähän jännittää, ovatko sedulaiset nyt tällä viikolla syyslomalla liikkumassa. Meillä kun on enää minulla syysloma pitämättä. On ollut hauskaa huomata, kuinka kilpailuhenki on kisan aikana noussut.

Rappusrallikin Keudan tiimille

Tramppitärpeissä Keudan Keep Kekoing-tiimi on tiimi ylitse kaikkien muiden. Terveyscombo matkaakin jälleen Keudan toimipisteelle. Facebookista voi käydä kurkkaamassa, kuinka Rappusralli yhdessä opiskelijoiden kanssa Keskikadulla toteutettiin.