×

Lisää suoritus

Et ole jäsenenä missään tiimissä.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti.
×

Kilpasarja

Tilanneviesti

Tiimit

Tiimit laskevassa järjestyksessä yhteenlaskettujen minuuttien mukaan.

Mikä on Kilpasarja?

Kilpasarja sopii erityisesti sellaisille liikkujille, joilla tramppaus on veressä tai jotka haluavat haastaa itseään kokeilemaan, kuinka paljon liikkuvat.   

Kilpasarjassa liikutaan vapaa-ajalla erilaisten kuntoliikuntalajien parissa. Työn ohessa liikkumista eikä hyötyliikuntaa kilpasarjassa siis huomioida. Kaikki muu liikunta kasvattaa kuitenkin osallistujan tramppaustulosta eli jokainen liikuttu minuutti on kisassa plussaa!  

Muista myös liikunnan monipuolisuus

Rentosarjan tapaan osallistujia kannustetaan monipuoliseen ja vähintään terveysliikunnan suosituksen mukaiseen liikuntaan. Hymynaamaa kannattaa metsästää siis myös kilpasarjassa harrastamalla monipuolisesti kestävyys- ja lihaskuntoliikuntaa sekä huolehtimalla liikkuvuudesta ja kehonhuollosta. Kertasuorituksen tulee kestää yhtäjaksoisesti vähintään kymmenen minuuttia ja liikkumisen on oltava luonteeltaan reipasta (hieman hengästyttävää ja hikoiluttavaa).  

Kilpasarjassa yksittäisen osallistujan tulos muodostuu hänen liikkumistaan tunneista ja minuuteista. Tiimin tulos muotoutuu puolestaan tiimin osallistujien tulosten keskiarvosta. Kilpasarjan tuloslistauksessa tiimit järjestetään siis tiimin keskiarvotulosten mukaiseen järjestykseen.  

Liikuntamerkinnät tehdään nettisivujen liikuntapäiväkirjassa päiväkohtaisella tarkkuudella ja merkintöjä voi tehdä aina kahdeksalta edelliseltä päivältä. Huomaathan, että kampanjan päättyessä viimeiset merkinnät tulee tehdä 28.10.2018 klo 23.59 mennessä.  

Kellot käyntiin ja menoksi!

Tiimien TOP 3 viikoittain

Tiimien top 3 viikoittain laskevassa järjestyksessä yhteenlaskettujen minuuttien mukaan.