×

Lisää suoritus

Et ole jäsenenä missään tiimissä.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti.
×

Kuntosarja

Tilanneviesti

Tiimit

Tiimit laskevassa järjestyksessä yhteenlaskettujen minuuttien mukaan.

Mikä on Kuntosarja?

Kuntosarja sopii liikkujille, jotka hakevat pienellä kisalla kipinää liikunta-aktiivisuutensa lisäämiseen.  

Kuntosarjassa suorituksia voi kerätä liikuntaminuutteina tai askeleina. Tilastoissa huomioidaan yhtä hyvin niin työpäivän aikana kertyneet askeleet, vapaa-ajan liikunta kuin hyötyliikuntakin. Kuntosarjassa oman tiimin edistymistä voi seurata kisassa muiden kuntosarjalaisten kesken.  

Muista huolehtia myös liikunnan monipuolisuudesta 

Rentosarjan tapaan osallistujia kannustetaan monipuoliseen ja vähintään terveysliikunnan suosituksen mukaiseen liikuntaan. Hymynaamaa kannattaa metsästää siis myös kuntosarjassa harrastamalla monipuolisesti kestävyys- ja lihaskuntoliikuntaa sekä huolehtimalla liikkuvuudesta ja kehonhuollosta. Kertasuorituksen tulee kestää yhtäjaksoisesti vähintään kymmenen minuuttia ja liikkumisen on oltava luonteeltaan reipasta (hieman hengästyttävää ja hikoiluttavaa).  

Kuntosarjassa yksittäisen osallistujan tulos muodostuu hänen liikkumistaan minuuteista ja askeleista. Tiimin tulos muotoutuu tiimin osallistujien tulosten keskiarvosta. Kuntosarjan tuloslistauksessa tiimit järjestetään tiimin keskiarvotulosten mukaiseen järjestykseen.   

Liikuntamerkinnät tehdään nettisivujen liikuntapäiväkirjassa päiväkohtaisella tarkkuudella ja merkintöjä voi tehdä aina kahdeksalta edelliseltä päivältä. Huomaathan, että kampanjan päättyessä viimeiset merkinnät tulee tehdä 28.10.2018 klo 23.59 mennessä.  

Tavoitteena on oman kunnon kohentuminen!

Tiimien TOP 3 viikoittain

Tiimien top 3 viikoittain laskevassa järjestyksessä yhteenlaskettujen minuuttien mukaan.