×

Lisää suoritus

Et ole jäsenenä missään tiimissä.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti.
×

Tramppitärpit

Tilanneviesti

Virkisty, vetreydy ja voimaannu Tramppitärpeistä! 

Tramppaajat tavoittelevat vähintään terveysliikunnan suosituksen mukaista liikuntamäärää viikossa, päivittäisen liikunta-aktiivisuuden lisäämistä ja hyvää oloa. Liikunta edistää myös aivojen aktiivisuutta ja koko vireystilaamme. Yksinkertaisesti sanoen liikkumisella voi vahvistaa koko työssä jaksamista! 

Tramppitärpeillä jaetaan samaa viestiä. Kokoa ryhmäsi kokoon, tartu toimeen ja nauti yhdessä tekemisestä. Tramppitärppejä on kolme: kampuslenkki, taukojumppa ja rappusralli. Tärpit eivät vaadi erityisiä valmisteluja, tilavarauksia tai edes koko tiimin läsnäoloa. Ja jos haluat liikuttaa tärpeillä isompaakin joukkoa oppilaitoksessa, niin sitä parempi. Tärpeillä on tarkoitus tauottaa istuminen, lisätä liikettä ja nauttia yhteisestä tekemisestä. Tavoitteena on, että osallistumisen jälkeen olo on virkeämpi ja vetreämpi. Taas jaksaa jatkaa! 

Tramppitärppien toteuttamiseen on luotu minimaaliset ohjeet. Tartu niihin tai suunnittele oma tapasi tärppien toteuttamiseen. Jaa Facessa Tramppaajat-ryhmässä, mitä teitte ja vinkkaa hyvät ideasi myös muille tiimeille. Eniten tykkäyksiä päivitykseensä kerännyt tiimi yllätetään SAKU ry:n toimesta Terveyscombolla, jonka antimilla voi vauhdittaa esimerkiksi tiimin seuraavaa työviikkoa. Terveellisesti ja hyvillä mielin! 

Kampuslenkki 10.9.-23.9.2018 

Tauota työpäivää kampuslenkillä. Nyt noustaan ylös työpöytien äärestä, jätetään työvälineet hetkeksi sijoilleen ja lähdetään haukkaamaan happea reippaalla kävelyllä. Kun yhdessä lenkkeillään, niin sääntö on tuttu: pitää pystyä puhumaan. Valitkaa teille sopiva matka lenkillenne: kierros kampuksen ympäri, 5-10 minuutin aikamatka tai kävely lounaspaikkaan ja takaisin.  

Välineitä ei tarvita, pelkkä reipas kävely riittää. Kerro Facebookin Tramppaajat-ryhmässä,  miten kampuslenkin toteutitte. Voit myös jakaa kaikille tramppaajille kuvan ja tarinan tiimistänne tärppiä toteuttamassa. Eniten tykkäyksiä päivitykseensä kerännyt tiimi yllätetään SAKU ry:n toimesta Terveyscombolla, jolla tiiminne pääsee aloittamaan seuraavan energisen viikon!  

Tärpin toteuttaminen, julkistaminen ja siitä tykkääminen tehdään kaikki kahden viikon aikana! Maanantaina 24.9. kello 12.00 katsotaan, mikä tiimi on Terveyscombonsa ansainnut.   

Taukojumppa flashmob 24.9.-7.10.2018 

Kokoa tiimi WhatsUp-ryhmällä, kutsu koko koulu yhteiselle taukojumpalle ulos tai laita kovaääninen raikumaan, heittäydy aulassa jumppaohjaajaksi tai lähetä hyödynnettävä linkki luokasta luokkaan. Valinta on tiiminne. 

Välineitä tai erityisiä liikuntatiloja ei tarvita, pelkkä taukoliikuttaminen riittää. Kerro Facebookin Tramppaajat-ryhmässä, miten taukojumpan toteutitte. Voit myös jakaa kaikille tramppaajille kuvan ja tarinan taukoliikunnan toteutuksestanne. Eniten tykkäyksiä päivitykseensä kerännyt tiimi yllätetään SAKU ry:n toimesta Terveyscombolla, jolla tiiminne pääsee aloittamaan seuraavan energisen viikon. 

Tärpin toteuttaminen, julkistaminen ja siitä tykkääminen tehdään kaikki kahden viikon aikana! Maanantaina 8.10. kello 12.00 katsotaan, mikä tiimi on Terveyscombonsa ansainnut. 

Rappusralli 8.10.-21.10.2018 

Rappusten nousu on parasta! Helppoa arkiliikuntaa, joka nostaa sykettä, kuluttaa tehokkaasti energiaa ja teettää reisille ja pakaroille työtä. Nouse askeltamalla tai pyrähdä vauhdilla portaissa. Kipitä koulun portaita ylös alas tai etsi ulkoa portaat, joissa suoritat samalla happihyppelyn. Helppoa! 

Välineitä tai erityisiä liikuntatiloja ei tarvita, pelkät portaat riittävät. Kerro Facebookin Tramppaajat-ryhmässä, miten rappusrallin toteutitte. Voit myös jakaa kaikille tramppaajille kuvan ja tarinan taukoliikunnan toteutuksestanne. Eniten tykkäyksiä päivitykseensä kerännyt tiimi yllätetään SAKU ry:n toimesta Terveyscombolla, jolla tiiminne pääsee aloittamaan seuraavan energisen viikon. 

Tärpin toteuttaminen, julkistaminen ja siitä tykkääminen tehdään kaikki kahden viikon aikana! Maanantaina 22.10. kello 12.00 katsotaan, mikä tiimi on Terveyscombonsa ansainnut.