×

Lisää suoritus

Et ole jäsenenä missään tiimissä.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti.
×

Rentosarja

Tilanneviesti

Tiimit

Tiimit laskevassa järjestyksessä saavutettujen viikkotavoitteiden mukaan.

8 viikkotavoitetta

7 viikkotavoitetta

6 viikkotavoitetta

5 viikkotavoitetta

4 viikkotavoitetta

 • Lupiot
  Sastamalan koulutuskuntayhtymä

3 viikkotavoitetta

2 viikkotavoitetta

Mikä on Rentosarja?

Liikutko terveytesi kannalta riittävästi? Siinä on ydinkysymys, johon Rentosarjassa halutaan saada myönteinen vastaus. Kampanjan tavoitteena on osoittaa, että terveyttä edistävä liikunta ei ole mahdoton tavoite meistä kenellekään. Pienillä liikunnallisilla valinnoilla voi tehdä paljon itsensä hyväksi – ja samalla löytää itselleen mieluisat tavat liikkua.  

Rentosarja kannustaa osallistujia liikkumaan vähintään terveysliikunnan suosituksen mukaisesti. Liikunnasta pyritään saamaan tapa vapaa-ajalle ja tekemään arkisesta aktiivisuudesta jokapäiväinen valinta. Samalla teemme talletuksia oman terveyden ja hyvän olon pankkiin!  

Paljonko se suositus sitten on?  

Kampanjan aikana osallistujan liikuntamäärää verrataan UKK-instituutin terveysliikunnan suositukseen. Suoritukset jaetaan kestävyysliikuntaan sekä lihaskuntoa ja liikehallintaa edistävään liikuntaan.   

Kestävyysliikunta kerätään reippaalla liikunnalla minimissään kymmenen minuutin suorituksina. Lajivalinta on vapaa, mutta lajeiksi sopivat esimerkiksi kävely, pyöräily, uinti, aerobic ja mailapelit. Kampanjan viikoittaisena tavoitteena on kerätä kestävyysliikuntasuorituksia vähintään 2 tunnin 30 minuutin edestä. Toisena vaihtoehtona on kerätä suorituksia askeleina. Suositusten mukaisesti askeleita tulisi kerätä päivässä 10 000, mutta Rentosarjassa tavoite on asetettu vähintään 8 000 askeleeseen päivässä.  

Kestävyysliikunnan lisäksi tulee muistaa myös lihaskunnon ja liikehallinnan kehittäminen. Suosituksena on vähintään kaksi kymmenen minuutin suoritusta viikossa. Lajeiksi voi valita vaikkapa jumppaa, kuntosaliharjoittelua, venyttelyä tai tanssia.   

Kun tavoite täyttyy, osallistuja saa tililleen hymynaaman!  

Tiimin kanssa tavoitteen kimppuun  

Jokainen osallistuja tavoittelee terveysliikunnan suositusta omalta osaltaan. Tiimin viikoittainen tavoite täyttyy puolestaan silloin, kun vähintään kaksi kolmasosaa tiimin jäsenistä saavuttaa viikoittaisen tavoitteen.   

Tavoitteen saavuttamisen merkiksi tiimi saa joukkueelleen hymynaaman. Kampanjan lopussa arvotaan mukavia palkintoja sellaisten tiimien kesken, jotka ovat saaneet hymynaaman vähintään seitsemän kampanjaviikon aikana.   

Nettisivujen liikuntapäiväkirjaan voi tallentaa suorituksia kahdeksalta edelliseltä päivältä. Huomaathan, että kampanjan päättyessä viimeiset merkinnät tulee tehdä 28.10.2018 klo 23.59 mennessä.  

Koulutuksen järjestäjät

Koulutuksen järjestäjät laskevassa järjestyksessä tiimien saavuttamien viikkotavoitteiden mukaan.

 • Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
  -20 % (2/-10 viikkotavoitetta)
 • Satakunnan koulutuskuntayhtymä
  -20 % (2/-10 viikkotavoitetta)
 • Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä
  -30 % (3/-10 viikkotavoitetta)
 • Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä
  -50 % (5/-10 viikkotavoitetta)
 • Seinäjoen koulutuskuntayhtymä
  -53.3 % (8/-15 viikkotavoitetta)
 • Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä
  -60 % (15/-25 viikkotavoitetta)
 • Ammattiopisto Spesia
  -80 % (12/-15 viikkotavoitetta)
 • Hyria koulutus Oy
  -80 % (8/-10 viikkotavoitetta)
 • Sastamalan koulutuskuntayhtymä
  -80 % (4/-5 viikkotavoitetta)
 • Koulutuskuntayhtymä Tavastia
  -120 % (6/-5 viikkotavoitetta)
 • Etelä-Savon Koulutus Oy
  -160 % (8/-5 viikkotavoitetta)
 • Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä
  -160 % (8/-5 viikkotavoitetta)